DE HEL VAN HET MERGELLAND

Volta Limburg Classic

NIeuws

Meer beklimmingen en accent op Vaals in Volta Limburg Classic 2019

Het parcours van de Volta Limburg Classic 2019 is, ten opzichte van vorig jaar, deels hertekend. Waar in 2018 enkele lokale rondes in de gemeente Gulpen-Wittem werden verreden, zal het peloton in 2019 een aantal lokale lussen door de gemeente Vaals fietsen. Ook zitten er in het parcours meer beklimmingen dan vorig jaar.

Gepubliceerd op 11-02-2019
Lees meer

Sunweb gaat de strijd aan met 7 Pro-continentale ploegen in Volta Limburg Classic 2019

Met zo'n kleine twee maanden voor de boeg, begint het deelnemersveld van de 46ste editie van de Volta Limburg Classic steeds meer vorm te krijgen.

Gepubliceerd op 04-02-2019
Lees meer

Voormalig winnaar Floris Gerts aan start Volta Limburg Classic 2019

Heuglijk nieuws: we mogen bekendmaken dat voormalig winnaar Floris Gerts dit jaar de Volta Limburg Classic gaat rijden!

Gepubliceerd op 10-01-2019
Lees meer

Pers

De Volta Limburg Classic winnen is voor veel jonge renners een droom. Een droom echter die alleen voor de meest talentvolle renners waarheid wordt. Want de Volta Limburg Classic - de hel van het Mergelland - is afzien.

Vanuit sportief, sociaal en lokaal oogpunt is de Volta Limburg Classic een relevant evenement. Wilt u aanwezig zijn als pers? Vraag dan een persaccreditatie aan!

Meer informatie over:

 

Aanvragen van een persaccreditatie

Kijken langs het parcours

Een weekeinde lang genieten van wielsport. Dat kan tijdens de Volta Limburg Classic. Bijvoorbeeld op de Diepstraat in Eijsden - hét epicentrum van de Volta Limburg Classic, maar ook op één van de vele “hotspots” langs het parcours.

Meer informatie over:

 

Kijken langs het parcours

Herbeleef de Volta Limburg Classic

Terugkijken naar een succesvolle Volta Limburg Classic. Dat kan hier als de Volta Limburg Classic voorbij is. Voorlopig kijken wij echter liever vooruit naar de komende editie op 31 maart en 2 april! Ook de 45ste editie wordt weer een loodzware omloop met mooie sportieve gebeurtenissen in een sfeervolle ambiance! Geniet jij mee? Of kijk je nog even terug?

Meer informatie over:

 

Volta Limburg Classic 2019

Volta Limburg Classic Toertocht

Zelf fietsen in "de Hel van het Mergelland"

Behalve de Volta Limburg Classic wedstrijdversie op zaterdag 6 april, wordt er op zondag 7 april ook een toertocht georganiseerd. Iedereen - met voldoende uithoudingsvermogen - kan daaraan meedoen. Als je geluk hebt, in een lekker voorjaarszonnetje.

Lees meer over meedoen aan de toertocht

Sponsor in beeld: Volta Limburg

Zonder sponsoren zou Volta Limburg Classic niet kunnen bestaan. Samen zorgen onze sponsoren - en een heel leger aan vrijwilligers - ervoor dat wij dit fantastische wielerevenement kunnen organiseren.

Er kan er maar één de hoofdsponsor van de Volta Limburg Classic zijn en dat is vanzelfsprekend Volta Limburg.

 

Bekijk hier welke organisaties de Volta Limburg Classic een warm hart toedragen:

 

Bekijk alle sponsoren

Live op L1

Geen tijd om de Volta Limburg Classic op zaterdag 31 maart 2018 te bezoeken? Kijk dan naar de live uitzending op L1. “Live” kijken kan ook vanaf de website van L1.

Nog geen vaste kijker van L1? Bekijk dan hier eens de website van L1.

L1 Media partner van Volta Limburg Classic.

Website L1

En na de wedstrijd?

Er warmpjes bijzitten met Volta Limburg