DE HEL VAN HET MERGELLAND

Volta Limburg Classic

NIeuws

Volta Limburg Classic verschuift naar 2021

Update coronavirus (COVID-19): Eerder werd de Volta Limburg Classic door de genomen maatregelen van de overheid al geannuleerd voor het weekend van 4 & 5 april. De organisatie is vervolgens hard aan het werk gegaan om de diverse scenario's en oplossingen te bespreken en heeft moeten concluderen dat het vinden van een nieuwe datum niet is gelukt. De Volta Limburg Classic zal daarom pas weer in 2021 plaatsvinden.

Gepubliceerd op 02-04-2020
Lees meer

Volta Limburg Classic 2020 afgelast

Update coronavirus (COVID-19): Naar aanleiding van de maatregelen die vandaag zijn aangekondigd, waaronder de verlenging van het verbod op sportwedstrijden tot 6 april, is besloten om de Volta Limburg Classic 2020 te annuleren.

Gepubliceerd op 15-03-2020
Lees meer

Update Corona (COVID-19)

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijn van het RIVM, die geldt tot eind maart, bekijken wij momenteel met alle betrokken partijen wat dit voor mogelijke gevolgen heeft voor de Volta Limburg Classic. Omdat de Volta Limburg Classic in april plaatsvindt, treffen de....

Gepubliceerd op 13-03-2020
Lees meer

Bram Tankink nieuwe medekoersdirecteur Volta Limburg Classic

We zijn trots om te melden dat Bram Tankink de nieuwe medekoersdirecteur van de Volta Limburg Classic wordt. Samen met Roy Packbier, al jarenlang koersdirecteur van de Volta Limburg Classic, zal hij de wedstrijd op zaterdag 4 april in goede banen leiden. 

Gepubliceerd op 07-03-2020
Lees meer

Ben jij een ├ęchte wielerkenner?

Ben jij een échte wielerkenner en heb jij jouw wielerkennis altijd paraat? Weet jij wie de Volta Limburg Classic won in 1999? Waarom de wedstrijd in 2001 niet georganiseerd werd? Of wie het vaakst op het podium stond bij de Tour de France?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gepubliceerd op 11-02-2020
Lees meer

En na de wedstrijd?

Er warmpjes bijzitten met Volta Limburg