DE HEL VAN HET MERGELLAND

Volta Limburg Classic

NIeuws

Enervit Sport nieuwe sportvoedingspartner Volta Limburg Classic

Startend vanaf de editie 2020 mag Enervit Sport worden toegevoegd aan het lijstje sponsoren van de Volta Limburg Classic. Enervit Sport wordt met trots gepresenteerd als de nieuwe sportvoedingspartner voor de Volta Limburg Classic Toertocht en zal de deelnemers bij de komende editie voorzien van sportdrank en repen. Enervit is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding en wordt vanaf heden exclusief door Tehava gedistribueerd in de Benelux. Tehava is erg trots en verheugd op het feit dat het een gerenommeerd sportvoedingsmerk als Enervit in het merkenportfolio heeft kunnen opnemen. Enervit is vanaf eind januari verkrijgbaar en Tehava geeft graag een voorproefje op een aantal innovatieve producten!

 

Vóór, tijdens en na
Enervit maakt in haar assortiment onderscheidt tussen sportvoeding geschikt om te gebruiken vóór, tijdens en na het sporten. 

Enervit Carbo Flow is een innovatief product, ideaal ter voorbereiding op een inspanning. Carbo Flow is een vetarme energiedrank, waarvan de basis is opgebouwd uit koolhydraten. Een ander belangrijke component van Carbo Flow is de aanwezigheid van cacoaflavanolen. Deze dragen bij aan het behouden van elasticiteit van de bloedvaten. Essentieel om duurprestaties langer vol te kunnen houden!

Tijdens het sporten is de Performance Bar met Cacaosmaak een van de absolute aanraders. Deze heerlijke reep is een bron van eiwitten, magnesium, kalium en vitamine C. Belangrijke stoffen die o.a. vermoeidheid en kramp tegengaan tijdens het sporten.  

Enervit Recovery Drink zegt het al; het perfecte energiedrankje in te nemen na afloop van een intensieve en langdurige inspanning. Deze Recovery Drink bevat alle koolhydraten, vitamines en aminozuren, die het lichaam nodig heeft voor optimaal herstel.

 

Heerlijk tussendoortje
Naast een uitgebreid assortiment aan producten geschikt voor, tijdens en na het sporten, heeft Enervit ook het perfecte tussendoortje voor sporters die dagelijks met hun voedingspatroon bezig zijn: The Protein Deal. Deze heerlijk smakende reep is verkrijgbaar in Choco Vanilla en Crispy Cookie. Uiteraard zijn deze repen niet enkel lekker van smaak, maar ook zeer effectief voor de opbouw en herstel van spiergroepen.

Enervit is een absolute voorloper op het gebied van hoogwaardige sportvoeding voor duursporters. Samen met Enervit, Tehava en Volta Limburg Classic zorg jij er als deelnemer voor dat je nog fitter, sterker en sneller wordt!

 

Kijk voor meer informatie op: www.enervit.com

                 

Gepubliceerd op 29-01-2020

En na de wedstrijd?

Er warmpjes bijzitten met Volta Limburg