Tom Dumoulin start zaterdag 2 april in Eijsden tijdens de Volta Limburg Classic. Dumoulin is de aangewezen kopman van de formatie van Team Jumbo-Visma. Met nog twee en een halve week voor de boeg, begint het deelnemersveld van de 47ste editie van de Volta Limburg Classic steeds meer vorm te krijgen. In totaal zullen er 4 WorldTour-ploegen en 5 Pro-continentale ploegen aan de start verschijnen.

Tom Dumoulin kende een hobbelige start van het wielerseizoen. De Maastrichtenaar moest eerder dit jaar al een trainingskamp in Spanje en Strade Bianche aan zich voorbij laten gaan, maar is inmiddels fit genoeg om te starten in Eijsden. “De Volta Limburg Classic kende dit jaar al een zeer mooi deelnemersveld. We willen in Eijsden altijd de beste renners aan de start hebben en dat Dumoulin nu op de startlijst staat is fantastisch. Dumoulin kan bij ons op een warm onthaal rekenen.”, aldus koersdirecteur Roy Packbier.

De Volta Limburg Classic voor heren en dames wordt zaterdag 2 april verreden. Start- en finishlijn zijn weer getrokken in de Diepstraat te Eijsden.