Update 20 januari: Alle maatregelen die golden zijn minimaal tot 9 februari verlengd, waarbij ook nog een avondklok is toegevoegd aan de maatregelen. Wat de gevolgen hiervan voor de Volta Limburg Classic zijn, is nog niet duidelijk. 

Zodra er nieuws is met betrekking tot de Volta Limburg Classic 2021, informeren we de deelnemers hierover uiteraard per mail en op deze pagina.

Update 14 december: Op dit moment is alles nog onzeker in Nederland op het gebied van evenementen. Op dit moment heeft de regering bepaald dat er tot 19 januari sprake is van een lockdown waarbij evenementen tenminste tot 19 januari verboden zijn. Concreet betekent dat voor ons als organisatie dat we nog niet weten wat de situatie in april gaat zijn als de wedstrijden en de toertocht op het programma staat. Uiteraard volgen wij de regelgeving en de beperkingen die er voor de evenementensector zijn op de voet en voeren we gesprekken met de betrokken instanties. Ook wij weten dat er medio januari praktijktests (fieldlabs) uitgevoerd gaan worden onder strikte voorwaarden. In eerste instantie gebeurt dat voor evenementen met zitten publiek, maar we houden dat in de gaten. 

Zodra er nieuws is met betrekking tot de Volta Limburg Classic 2021, informeren we de deelnemers hierover uiteraard per mail en op deze pagina.

Update: vrijdag 13 maart 2020 Naar aanleiding van de nieuwe richtlijn van het RIVM, die geldt tot eind maart, bekijken wij momenteel met alle betrokken partijen wat dit voor mogelijke gevolgen heeft voor de Volta Limburg Classic. Omdat de Volta Limburg Classic in april plaatsvindt, treffen de op dit moment genomen landelijke maatregelen ons nog niet. We zien wel dat de wereld om ons heen snel verandert en dat baart ons wel degelijk zorgen. We staan in nauw contact met de lokale en landelijke overheid en de gezondheidsinstanties. De komende week staan overleggen ingepland en houden we contact met deze overheden. Een update volgt dus volgende week. We vragen jullie dus nog even geduld te hebben en deze informatie af te wachten. Boven alles hebben de veiligheid en gezondheid van de renners, bezoekers, medewerkers en alle betrokkenen altijd de hoogste prioriteit. Zodra er meer duidelijkheid is, communiceren we dit uiteraard direct.