Paasmaandag 1 april 2024

Bedrijventocht Volta Limburg Classic

Op zoek naar een sportieve uitdaging met bijvoorbeeld collega's of relaties, of naar een leuk bedrijfsuitje? Doe mee aan onze bedrijventocht! Het doel van de bedrijventocht is om zakelijke relaties in een sportieve, ontspannen omgeving tot elkaar te brengen of wel te (laten) netwerken. De bedrijventocht is een ideale gelegenheid voor bedrijven als relatiedag en wellicht ook voor een personeelsuitje.

BEDRIJVENPAKKET VOLTA: LIMBURG CLASSIC WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een compleet pakket waarbij je voor de start kunt genieten van een heerlijk ontbijt en na de finish van een heerlijk buffet en allerlei lekkere drankjes.

ONTVANGST
's Ochtends ben je vanaf 08:00 uur welkom in ons VIP Paviljoen op de Vroenhof te Eijsden, waar je de dag start met een heerlijke kop koffie, broodje en fruit. Er is een gelegenheid om om te kleden in de directe nabijheid van het VIP Paviljoen.  

START
Tussen 08:00 en 10:00 uur start je op eigen gelegenheid aan de Volta Limburg Classic toertocht. Je hebt de mogelijkheid te kiezen uit de afstanden 65, 90, 125 en 150 km of een graveltocht van 75 km. Benieuwd naar de routes? Kijk eens op deze pagina

FINISH
Na afloop krijg je toegang tot het VIP Paviljoen aan de Vroenhof waar je kunt genieten van een uitgebreid buffet en allerlei heerlijke drankjes. Het VIP Paviljoen sluit rond 18:00 uur. Tevens is er een douchegelegenheid gefaciliteerd nabij het VIP Paviljoen. 

PRIJS?
Deelname aan de Volta Limburg Classic toertocht inclusief het VIP Ontbijt én de VIP Middag kost €90,00 exclusief BTW per deelnemer. Bij groepen zijn aanvullende wensen bespreekbaar en kan maatwerk geleverd worden.