Bewonersinformatie

Onderstaande informatie heeft betrekking op de editie van 2023. Zodra meer informatie bekend is over de editie van 2024, lees je die hier (of het ligt bij jou op de deurmat).

This image for Image Layouts addon

Inwoners en ondernemers Eijsden

Voor inwoners in Eijsden is er een bewonersbrief opgesteld. Deze wordt tevens bij u in de bus bezorgd. De volledige tekst van de brief kunt u via onderstaande button raadplegen.
Daarnaast kan via de route buttons ook worden genavigeerd naar de route van de heren- en dameswedstrijd op zaterdag 1 april.

Bewonersbrief Eijsden
This image for Image Layouts addon

Inwoners en ondernemers regio

Voor inwoners van de regio, direct gelegen aan het parcours is er een bewonersbrief opgesteld. Deze wordt tevens bij u in de bus bezorgd. De volledige tekst van de brief kunt u via onderstaande button raadplegen. Daarnaast kan via de route buttons ook worden genavigeerd naar de route van de heren- en dameswedstrijd op zaterdag 1 april.

Bewonersbrief regio

Route(s)

Indien u interesse heeft om de route(s) van de wedstrijd(en) te bekijken, kunt u via één van de onderstaande links navigeren naar de route van de desbetreffende wedstrijd. Hier vindt u ook een doorkomsttijdenschema waarin u de verwachte doorkomsttijden kunt terugvinden, op deze manier heeft u een indicatie wanneer de wedstrijd(en) bij u passeert. 

This image for Image Layouts addon

Route Herenwedstrijd

Indien u interesse heeft om de route van de herenwedstrijd te bekijken, kunt u via onderstaande link navigeren naar de route van de herenwedstrijd. Hier vindt u ook een doorkomsttijdenschema waarin u de verwachte doorkomsttijden kunt terugvinden, op deze manier heeft u een indicatie wanneer de wedstrijd bij u passeert. 

Route Herenwedstrijd
This image for Image Layouts addon

Route Dameswedstrijd

Indien u interesse heeft om de route van de dameswedstrijd te bekijken, kunt u via onderstaande link navigeren naar de route van de dameswedstrijd. Hier vindt u ook een doorkomsttijdenschema waarin u de verwachte doorkomsttijden kunt terugvinden, op deze manier heeft u een indicatie wanneer de wedstrijd bij u passeert. 

Route Dameswedstrijd

Contact

Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
+31 (0)43 203 00 15
info@voltalimburgclassic.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Volta Limburg Classic? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Stichting Hel van het Mergelland

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 41076931

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT